Füzesgyarmat segíti a felsőoktatásban tanulókat

Füzesgyarmati Tehetséges Rászoruló Fiatalság Továbbtanulásáért Közalapítvány 2015-ben is szeretne segíteni az anyagilag támogatásra szoruló felsőoktatásban tanulóknak.


Az alapítvány mindazoknak nyújt támogatást, akik sikeresen befejezték az előző szemesztert, vagy most nyertek felvételt egyetemi vagy főiskolai képzésre. A támogatás elnyeréséhez szükség van a Kérelem nyomtatvány kitöltésére, az új félévre történt beiratkozás igazolására és a család jövedelmének igazolására, illetve felsőbb éveseknél az utolsó félév tanulmányi eredményének kimutatására az átlag kiszámításával.

 

pénz, támogatás, Füzesgyarmat

 

Füzesgyarmati Tehetséges Rászoruló Fiatalság Továbbtanulásáért Közalapítvány 2015-ben is szeretne segíteni az anyagilag támogatásra szoruló felsőoktatásban tanulóknak

 

 A dokumentációt Kovács Annamáriának kell leadni 2015. szeptember 30-án 13 óráig, az iskola portáján. A kérelem a fuzesgyarmat.hu oldalról tölthetők le, segíteni csak teljes dokumentáció leadása esetén tudunk - közölte az alapítvány. Hozzátették: A Füzezesgyarmati tehetséges rászoruló fiatalság továbbtanulásáért közalapítvány kuratóriuma és a támogatott egyetemisták, főiskolások köszönetet mondanak mindazoknak, akik adójuk 1%-ával vagy más anyagi támogatással hozzájárultak az alapítvány sikeres működéséhez.

 

-kt-