Lakossági fórum a nemzeti konzultációról

Csizi Péter, országgyűlési képviselő, Dr. Kovács József választókerületi elnök, Bere Károly polgármester, Kovácsné Czeglédi Mária Tünde a Fidesz helyi csoportvezetője, és Tolnai Péterrel a békés megyei közgyűlés alelnöke tartott közös sajtótájékoztatót közösen rendezett lakossági fórum előtt, melynek témája a nemzeti konzultáció volt.

Már több mint egymillió ember mondta el a vélemányát a nemzeti konzultáció során, Csizi Péter hangsúlyozta, hogy a határaink megvédésével nemcsak az országot, hanem Európát és Brüsszelt is védjük. Szólt arról is, hogy a 2010-ben csődközeli állapotban lévő Magyarország ma meghatározó az Európai Unióban, emellett Magyarország a nemzeti értékeit kiemelve saját maga oldotta meg a problémákat, az EU segítsége nélkül. "Nemcsak a közbiztonság fontos, ha biztonságról beszélünk, a határaink védelme is fontos" - fogalmazott Csizi Péter.

 

Lakossági fórum a nemzeti konzultációról Füzesgyarmaton - forrás: fidesz.hu

Csizi Péter, országgyűlési képviselő tartott sajtótájékoztatót a nemzeti konzultációról szóló lakossági fórum előtt Füzesgyarmaton

 

Kifejtette, hogy a határaink megvédése nem azt jelenti, hogy nem kell segítséget nyújtani a bajban lévő embereknek, de elsősorban a saját nemzetünk embereiet, azok munkáját kell védelmezni. A mostani népvándorlásnak a legnagyobb problémája, hogy úgy engedünk be embereket Európába, hogy eldobálják papírjaikat és mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne tudjuk, hogy valójában miért jönnek - tette hozzá. 

 

/T.D.